Mijn favorieten

Ons gedreven team kenmerkt zich door grote ervaring en een verfrissende no-nonsense mentaliteit.

Aankoop

Op zoek naar die ene woning. Maar wat voor woning kunt u kopen? Waar moet u op letten? Wij­ helpen u graag verder, stap voor stap!

STAP 1: Oriënteren

Tijdens een vrijblijvend gesprek ­leggen wij u uit hoe het gehele proces van­het kopen van een woning in zijn werk gaat en wat wij in dat proces

voor u kunnen betekenen.

Samen met u inventariseren wij uw zoekcriteria en woonwensen. Tevens bepalen we de regio waarbinnen u zoekt en op welke woonwijken wij ons moeten richten om uw ideale woning te vinden. Indien u besluit tot een opdracht tot begeleiding bij aankoop bevestigen wij dit schriftelijk waarbij u een overzicht ontvangt van uw zoekcriteria en van het huidige woningaanbod dat aan uw criteria voldoet.

STAP 2: Bezichtigen

Zodra u een woning krijgt aangeboden die uw belangstelling heeft­ kunt u contact opnemen met ons kantoor en maken wij voor u een bezichtigingsafspraak met de verkopend makelaar en in onze eigen agenda. Tijdens het bezichtigen van de woningen zullen wij u begeleiden.

STAP 3: Onderhandelen

Indien u belangstelling heeft voor de woning bespreken wij met u de beste onderhandelingsstrategie, de oplevering en de (ontbindende) voorwaarden, zoals financiering en/of bouwkundige keuring. Zodra er mondeling akkoord is over de koopsom, oplevering en voorwaarden zorgen wij voor een heldere koopovereenkomst.

STAP 4: Kopen en financiëren

Na ondertekening van de koopakte door de verkoper nodigen wij u uit de akte te ondertekenen. De akte wordt vervolgens door ons naar uw financiele adviseur­ en de notaris verzonden.

STAP 5: Naar de notaris

Het concept van de leveringsakte en de nota van afrekening controleren wij voor u.

Voor de notariële overdracht inspecteren wij met u de woning, om te zien of deze conform de afspraken geleverd wordt en noteren we de meterstanden.


Amerstad NVM-makelaars groot geworden door klein te blijven!

Amerstad=wonen!

Telefoon:­ 033 475 93 00 of mobiel: 0651 322 542­ of­­­ mail: info@amerstad.nl